Arkiv - dato

Arkiv - aktivitet

"Peakbookvenner"

Så langt har jeg ingen "Peakbook-kontakter".

Lister jeg samler etter

Knutshovda

Dato:
30.03.2023
Turtype:
Fjellskitur

Fortsatt fint vær og da ble det tur. Skitur via Moldalsetra.

Kart    

Knutshovda

Dato:
29.03.2023
Turtype:
Fjellskitur

Ny tur i helt knall vær. Svinkaldt om natta og helt supert vær på dagen.Får heldigvis en liten bit av det på eftan etter jobb siden dagene er blitt lengere nå.

Kart    

Knutshovda

Dato:
27.03.2023
Turtype:
Fjellskitur

Enda en dag med knallvær og da må man ut. Kun lett pudder i sporet mitt i dag så helt supert å gå på ski. I dag markerte jeg 1000 trimpoeng akkurat på Knutshovda så da ble det cola og skolebrød ved varden mens sola varma og jeg kunne nyte den vakre utsikten og bare slappe av.. Balsam for sjela.

Kart    

Lohnahovda

Dato:
26.03.2023
Turtype:
Trugetur

22 minus hjemme ved start I dag så skaren var perfekt for en trugetur. Start ved fylkesveien og fulgte et scooterspor oppover et stykke før det ble bushing resten mot toppen. Mye mildere på toppen så det ble en liten fin tur på mårran.

Kollutholen på rando

Dato:
26.03.2023
Turtype:
Randonnée/Telemark

Dagens andre tur. Mye igjen av dagen og det supre været så må man bare ut på tur. Da ble Kollutholen. Fulgte samme spor opp som sist men nå var det mye hardere.Med synet av det urørte pudderet,blå himmel og sol så kan man ikke ønske seg mer på tur. Helt fantastisk vær og føre og ikke minst så godt som vindstille på toppen. Smilte hele veien ned igjen

Kart    

Skitur til Kjerringa

Dato:
25.03.2023
Turtype:
Fjellskitur
Distanse:
17,1km

Har startet innspurten på denne sesongens trimpoeng så da ble det skitur opp til Kjerringa (1195 moh). Startet ved Furutjønna og fulgte et dårlig skispor oppover langs veien. Kald vind på snaufjellet i dag så lua måtte godt nedover øran. Samtidig dukket det opp 2 snøscootere på tur innover og det passet perfekt så fikk jeg et bedre spor å gå I. På tur ned og tilbake tok jeg en sving bortom Snyrilhustjønna for å få noen ekstra km. Fin tur for både 2 og 4 beinte.

Skitur Nygruvaområdet

Dato:
23.03.2023
Turtype:
Fjellskitur

Knutshovda tur nr 50

Dato:
22.03.2023
Turtype:
Fjellskitur

Skitur i gråvær .Snø og nesten regn ved start og da er det uunngåelig at det klabbe litt under skia. Bare konturer igjen av sporet fra forrige gang enkelte plasser. Været ble litt lettere til jeg var oppe på toppen så litt utsikt ble det. Et lite jubileum i dag med tur nr 50 på Knutshovda.

Kart    

Knutshovda

Dato:
20.03.2023
Turtype:
Fjellskitur

Nok en fin ettermiddagstur via Moldalsetra.

Kart    

Kvitdalseter og Rundtomhuset på ski

Dato:
18.03.2023
Turtype:
Fjellskitur
Distanse:
14,0km

Fortsatt områder i Folldal som jeg sjelden eller aldri har besøkt. Så derfor tok jeg turen innover Kvitdalen i dag.Har vært i Kvitdalen før men ikke så langt inn som Rundtomhuset. Fantastisk vær, glad hund og nykjørt løype innover. Knallfint i solveggen på Rundtomhuset. Hadde egt beregna å ta en grønntopp når jeg først var inni området men det hadde blitt for tungt og kjett for hunden min. Han tråkka fort i gjennom så snart han var utenom løypa så det var bare å glemme. Men alt i alt en super tur både for meg og hunden selv om det ikke ble topp som planlagt.