Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Trimpoengrunde Folldal

Date:
29.01.2023
Distance:
13.0km

Kakellkletten

Date:
28.01.2023

Nok en tur til toppen som vekker de gode minnene. Fint vær og grei temp så ble det en fin tur på formiddagen. Parkerte nede ved brua og gikk i bilspor oppover langs veien før jeg svingte av på stien mot toppen. Hardt og mye tråkk her. Fin utsikt mot Grimsbu City. Signerte i trimboka og returnerte samme vei tilbake.

Map    

Knutshovda

Date:
27.01.2023

Skitur via Moldalsetra.Mildværet fortsetter så det var isete og hardt i dag også.

Map    

Trimpoengrunde Folldal

Date:
26.01.2023

Gå/løpetur i kveld i hardtråkket spor.Fikk samtidig testa de nye joggeskoene med pigger på varierende føre. Helt rått. Bilde fra gapahuken ved Stordammen.

Knutshovda

Date:
25.01.2023

Skitur i isete og hardt spor i kveld. Mildværet de siste dagene har virkelig tæret på snøen på toppen. Måtte bære skia ganske langt før toppunktet . Men det kommer vel mere snø.

Map    

Knutshovda

Date:
23.01.2023

Skitur via Moldalsetra i kveld.Ikke noe nedbør i det siste så sporet mitt holder seg bra. Vært litt vind så mindre snø på toppen nå. Fin tur i kveld også.

Map    

Trimpoengrunde Folldal

Date:
22.01.2023

Egentlig fridag i dag men måtte ut på luftetur likevel.Forlenget den faste runden i kveld til en forandring så fikk flere km og høydemeter. Fortsatt kaldt i bygda men oppå snaufjellet nedunder Storhøa var det mye mildere.

Streitkampen

Date:
21.01.2023

Helt knall dag i Folldalsfjella. Minus 24 grader nede i bygda og klar blå himmel så da var det bare å komme seg ut på tur. Kjørte opp på Nygruvparkeringa og her var det bare minus 12 grader. Så bare såvidt konturene av sporet mitt fra forrige helg men det gikk helt greit. Oppe på toppen var det bare å nyte panoramautsikten til de fineste fjella,skrive i trimboka og kose seg med et bredt smil med herlig nedkjøring på tilbaketuren.

Map    

Trimpoengrunde Folldal

Date:
20.01.2023

Knutshovda

Date:
19.01.2023

Skitur via Moldalsetra. Endelig fikk jeg gått i et spor som ikke var helt snødd igjen. 13 minus ved start og klarvær gjorde turen helt perfekt i kveld .

Map