Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Forollhogna

Date:
30.10.2022

Startet tidlig fra Folldal I dag. Tjukk tåke fra Alvdal til Os på mårran men det ble lettere og lettere vær innover Vanngrøftdalen. Kjørte så langt det var mulig. Her er det laget en fin p plass med benker. Da turen startet var himmelen helt blå og sola skinte. Fulgte fin merket sti og vidre inn på pilegrimsti. Et fantastisk vær og kjempefin utsikt fra toppen. En herlig dag i nasjonalparken med blå himmel og sol ,kald frisk fjelluft ,rim på bakken som smelter i sola og fint terreng

Map    

Langsfjellhogna - Tolga

Date:
29.10.2022

Svingte opp i Vingelen og fortsatte veien mot Dalsbygda. Kjørte opp til Milskiftet og Bakkavollen. Parkerte litt nedenfor for hytta.Fulgte sti hele veien til toppen. Været så ganske greit ut ved start men regn og tåke kom sigende og på toppen blåste og regnet det så fælt at det var bare å komme seg fort ned at. Ingen utsikt her i dag. Været lettet litt på tur nedover.

Map    

Knutshovda

Date:
26.10.2022

Tur i mørket fra bommen. Småglatte steiner på stien så det ble litt roligere tempo fra Moldalsætra og opp på toppen i kveld. Bra lyseffekt med lyset fra sentrum gjennom tåkehavet nede i bygda.

Map    

Bjørkkletten - Tolga

Date:
24.10.2022

Dagens andre skogstopp. Kjørte opp til Kletthytta og parkerte her. Fortsatte veien et stykke og svingte av på svak/dårlig sti. Fulgte den et stykke før jeg svingte mot toppen. Tåke og ingen utsikt og ikke noe spesielt toppunkt. Tok en runde oppå der før jeg returnerte tilbake til bilen.

Map    

Vangsåsen - Tolga

Date:
24.10.2022

Ikke det beste været i dag så da passet det bra med et par skogstopper etter jobb. Kjørte opp i Vingelen og opp til gården Østvang. Parkerte et stykke unna gården og satte kursen oppover jordet og videre opp mot toppunktet. Der var det bare rester igjen av ei trig.mast. Så samme vei tilbake til bilen for så å kjøre til neste topp.

Map    

Folldalsrunde

Date:
22.10.2022

Planen var noen nye topper I dag men der jeg skulle gå lå tåka tykk og da var valget enkelt. Tilbake til Folldal og gå en runde der i det fine været. Startet på vinterparkeringen på Nygruva. Fulgte veien mot Grimsdalen et stykke før jeg svingte ut i terrenget. Gikk terreng i stedet for sti i dag for ekstra trening. Holdt ganske rett kurs mot toppen av Streitkampen. En del folk ute i dag. På toppen satt det 2 stk og spiste niste. Satte så kursen ned på andre siden mot Nygruva. Fulgte stien hele veien her og vidre opp på Knutshovda . Så ned igjen og via Moldalsetra og ned på Nygruvveien for å få noen ekstra høyde meter siste biten tilbake til bilen. Helt knall høstvær i dag.

Map    

Bratthøa - Tolga

Date:
20.10.2022

Yr meldte bra vær men tåka lå tykk fra Tynset mot Vingelen nå i efta. Da jeg kom opp til Vingelen var det mye lettere og jeg satte kursen innover Gjeldalen. Tok ved skiltet til Bratthøa og kjørte veien vidre innover. Veien ble bare dårligere og bilen tok nedi flere plasser. Parkerte ca 1 km før Bratthøvollen og tok beina fatt. Fra sætra var det fin sti oppover mot toppen. Noe snø siste delen mot toppunktet. Fin tur etter jobb..

Map    

Båvola - Tolga

Date:
19.10.2022

Kjempefint høstvær om dagen så det må utnyttes. Tur etter jobb i dag også. Parkerte ved Tollevshågåvollen.

Map    

Nonsvola - Tolga

Date:
17.10.2022

Tur etter jobb i dag. Parkerte ved Skardtjønna. Fin sti hele veien til toppen.

Map    

Atnglupen-Rendalen/Stor-Elvdal

Date:
16.10.2022

Svingte av veien mot Gråsjøen. Kjørte veien over brua og vidre oppover. Fortsatte bomvei til veis ende. Parkerte her og fulgte svak og bløt sti. Tok av fra sti ved naturlig sted og gikk i terrenget mot toppen. Været var ganske bra ved start men tåka lå tung rundt toppene. På toppen var det null utsikt og litt snø på bakken. Varden hadde også fått seg seg et vinterlig antrekk. Fin tur.

Map