Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Eidsfjellet Tynset/Tolga

Date:
25.09.2022

Kjørte rv 3 opp til Nystøa sør for Kvikne. Her var det privat vei så jeg parkerte ved veien gikk over brua og over gårdstunet og bort til Gamle Kongevei. Fortsatte et lite stykke før det var skiltet sti til Kverntjønna Tåken lå på toppene men fint ved start.Jo lengere opp på snaufjellet jeg kom jo mer tåke. Mye myr og bløtt terreng. På toppen var det null utsikt selv om sola prøvde å bryte igjennom. Tåka lettet på tur tilbake så turen ble rett så fin.

Map    

Kletten Tynset/Rennebu

Date:
24.09.2022

På vei hjem fra Skrøbbtangen svingte jeg av på Innset mot Innerdalen. Kjørte bomveien helt til bommen ved demningen på Innerdalsvannet. Gikk veien forbi bommen og opp mot sæterne og fulgte så sti/tråkk ved gjerdet oppover i terrenget . Fin tur i lettgått terreng.

Map    

Skrøbbtangen Tynset

Date:
24.09.2022

Mye bilkjøring denne dagen. Kjørte E6 opp til Soknedal og svingre av mot Budal. Forsatte så til Endalen. Startet fra parkeringsplassen innerst inne. Gikk over brua og fulgte sti stort sett hele veien. Bløtt og gjørmete i stien. Flere myrpartier med utlagt planker. Grå og tåkete dag så lite utsikt fra toppen. 9

Map    

Sætertangen-Tolga Tynset

Date:
17.09.2022

Dårlige værutsikter hele helga men måtte ut på tur for det. Planen var en runde på flere topper men siden været var såppas dårlig så ble det bare 1 topp I dag. Svingte av rv3 i Lonåsen og fortsatte innover Magnhildalen. 4 grader ved start,regn tåke og vind med opp mot 16 m/s I kastene Parkerte ved Magnhildsætra og tok i vei mot Sætertangen. Tåka gjorde utsikten dårlig. Litt lettere tåke da jeg var tilbake ved bilen.

Map    

Knutshovda

Date:
15.09.2022

Oppe på toppen litt over 20.00 i kveld.

Map    

Sandfjellet-3 kommuner

Date:
11.09.2022

Tidlig start og kjørte inn Nåverdalen og opp til Storhøbua. Her lå tåka tjukk som grøt. Bare å finne fram gps og traske inn i tåkeheimen. Tåka lettet etterhvert og returen ble veldig fin.

Map    

Kaltberget

Date:
10.09.2022

Kjørte inn Grøtligrenda. Fin sti fra parkeinga. Fint vær og grei utsikt.Så vidre til Åsfjellet.

Map    

Åsfjellet

Date:
10.09.2022

Etter Kaltberget så kjørte jeg sørover og svingte av ved Storåsen. Parkerte ved riksveien og fulgte veien forbi noen hytter før jeg satte kursen ut i terrenget. Etter en liten stund kom jeg inn på stien som jeg gikk til toppen. Fulgte så stien hele veien tilbake.Oppdaget at jeg hadde tatt av noen meter for tidlig på tur opp.

Map    

Knutshovda

Date:
08.09.2022

Fin kveldstur

Map    

Sæterfjellet

Date:
03.09.2022

Etter Hælfjellet og Sverjesjøhøa var jeg klar for Sæterfjellet. Parkerte langs veien på en naturlig høyde og satte kursen mot toppen.Fant ei grei rute opp. Litt kjerr og kratt og noe myr men ellers greit. Nå hadde været blitt veldig bra med både sol og blå himmel.

Map