Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

3 Kviknetopper

Date:
28.08.2022
Map    

Knutshovda

Date:
24.08.2022

Map    

Knutshovda

Date:
22.08.2022

Kveldstur. Fikk fin solnedgang på toppen som skapte et veldig fint lys.

Map    

Vålåsjøhøe Øst

Date:
21.08.2022

Startet ved bommen ved veien opp mot Tverrfjellet. Fulgte veien ved siden av Geitberget. Gikk via ø1 for Vålåsjøhøe øst.

Map    

3 topper i Tynset

Date:
20.08.2022

Klar for et lite raid på Kvikne i dag. Kjørte til Kvikne og svingte av på Stai bru. Fortsatte til venstre mot bomveien. Betalte bom penger og tok I vei oppover veien. Her var det både bratt og krappe svinger og til dels dårlig vei. Med den lave bilen jeg hadde var ble det enkelte utfordringer med både subbing i understell og tilhengerfeste. Snirkla meg til toppen og begynte med Kviknebruna. Fulgte delvis sti innover mot toppen. Retur samme vei. Fortsatte så vidre på fjellveien til neste topp. Fin utsikt mot Innerdalsvannet ved veikrysset hvor jeg svingte til venstre og kjørte langs Innerdalsvannet. Siste biten ned mot brua i enden av vannet ble veien betraktlig mye dårligere. Her ble det slalomkjøing i krabbefart ned til brua og samme etterbrua. Her ble fokuset egt på å komme så >>>

Map    

Mesæterhøe

Date:
15.08.2022

Siste sommerferiedag i dag da ble det en ettermiddagstur inn i Grimsdalen og opp på Mesæterhøe. Startet ved Mesætre og fulgte stien en stund før jeg gikk resten i terreng mot toppen. Både litt regn og litt torden på tur oppover men det ga seg før jeg nådde toppen. Var litt I tvil om jeg skulle snu men det virket som det passerte . Fin tur.

Map    

Nordre Sålekinna og Sålekinntoppen

Date:
11.08.2022

I dag tok jeg turen til Øversjødalen. Tok av veien mot Narbuvoll. Kjørte bomvei et stykke innover. Parkerte ved veien ved brua ved Øversjøen. Fulgte fin sti oppover mot toppene. Først opp på Sålekinnetoppen Fin utsikt her. Så ned og vidre over Midtre Sålekinna. Vidre ned og så oppstigning på Nordre Sålekinna. Tok en annen rute ned på skrå for så å komme inn på stien jeg gikk opp til Sålekinnetoppen.

Map    

Langhøa Tynset

Date:
09.08.2022
Map    

Firkanthøgda

Date:
09.08.2022
Map    

3 topper i Haverdalen

Date:
07.08.2022

Tok turen inn I Grimsdalen og Haverdalen I dag. Startet ved steinbruddet og gikk opp på Storvassberget. Gikk så skrått nedover og inn på t-sti. Fulgte den et stykke til det var naturlig å ta mot ryggen av Sæterberget. Så tilbake til under Storvassberget og så vidre på skrå ned mot steinbruddet og veien. Kjørte så et stykke framover dalen og parkerte ved veien. Peilet inn toppen og gikk en fin rute oppover opp på Hornsjøhøe. Stor fin varde og fin utsikt. Godt vær på hele turen.

Map