Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Hemsedal dag to

Date:
15.10.2023
Distance:
11.8km

Planen var egentlig Ranastongi, men med meldte 18 s/m ble det en alternativ topp, Storhovda (1075m) Selv om det ikke ble en høy topp, så var det en veldig fin tur.

Map    

Hemsedal

Date:
14.10.2023
Distance:
9.5km

Vi kom i veien noe sent men bestemte oss for å forsøke på Kvitingane (1426m) Vi ble møtt med tett snøvær, men yr.no lovet bedre vær. Etter mange timer i bil, var det godt å røre på seg med en flott og frisk tur.

Map    

Eftastur

Date:
12.10.2023
Distance:
7.9km
Map    

Alvdalvestfjell

Date:
05.10.2023
Distance:
22.8km

Været var meldt fint, så jeg bestemte meg for en tur i Nord-Østerdalen. Planen var å kjøre over demningen ved Barkald, jeg satt egne tanker. Plutselig var jeg på Bellingmo.. Det går bru over Glomma så jeg svingte av fra Rv3. Denne brua er veldig smal.. selv om jeg kom sakte inn på brua, så kom jeg tydeligvis for fort... Jeg tok borti en bjelke med dekket.. i etterkant så jeg at jeg ikke hadde vært den første.. Da jeg kom overbrua kjente jeg med en gang at jeg hadde punktert.. det var en stor flenge i dekket. Jaja, surt nok, men jeg hadde jo reservedekk, ikke dårlig på en bil levert i dette årtusenet. Fikk jekket opp bilen, og skiftet dekk, men boltene gikk ikke helt inn..hmm.. Ringte til slutt bilverkstedet for å høre om det skulle være andre bolter, men det skulle det ikke >>>

Map