Arkiv - dato

Arkiv - aktivitet

Lister jeg samler etter

Langedalen

Dato:
20.07.2016
Turtype:
Fottur
Turlengde:
3:07t
Distanse:
10,0km

Endelig ble det litt sol innved Bygdin og, så da var det bare å kaste seg i bilen. Tok MB Bitihødn fra Bygdin til Torfinnsbu. Båten var halvfull med unge, fremadstormende Vinjerockdeltakere. Starta umiddelbart fra den nye flytebrygga austom Torfinnsbu, med kurs mot Langedalen. Holdt høgt tempo, da jeg bare hadde i overkant av 3 timer på meg, fordi jeg ville rekke 13.40 båten tilbake til Bygdin. Gikk nesten opp til Langedalstjednet, før jeg dreide vestover, opp et snøfelt med en flokk reinsdyr. Videre lett til toppen. Fint fjell, med mye sva, og striper med gras. Varden hadde rast sammen, så jeg bygde den opp igjen. Masse kongeørnfjær her???? Retur samme vei, og rakk fint båten.

Kart    

Skruvdalstind

Dato:
10.07.2016
Turtype:
Løpetur
Turlengde:
1:24t
Distanse:
9,0km

Kjørte opp bomvei ved Moane, så til Skogalægret, 50,- i bom her(sms). Delvis gikk og jogga stien over Skruvdalsfjellet, til Skruvdalstind. Her skrev vi oss inn i boka, før det ble servert litt snacks til hundene. Tok med oss Skruvdalsfjellet på returen. Med på turen; Mikke og Zico.

Kart    

Over paller og Høer

Dato:
06.07.2016
Turtype:
Fottur
Turlengde:
9:48t
Distanse:
38,0km

Kjørte vaskebrettvegen inn til p-plass øst for Glitterheim. Starta derifra på sykkel, inn til Raudsteinspranget. Parkerte sykkelen der, og gikk videre, forbi Glitterheim, og på stien mot Spiterstulen. Rett før Veslegluptjønnan, rett opp mot Veopallan, i grov urd. Videre ned bratta mot sør, og kryssa så bekken rett nedenfor Veobreen. Videre opp mot Styggehøbreryggen, til høyre for markerte sva, og opp rett vest for punkt 1810. Fulgte deretter steinrøysryggen østover, først over Styggehøe 1883, Vestre Hestlægerhø 1758, og opp på Austre Hestlægerhø 1950. Videre nordover ryggen et stykke, før jeg slapp meg ned i navnløs dal på snøfelt. Videre nordover og opp på Veslkjølen. Artig at den største varden her, står 15 meter fra topp-punktet. Deretter rett vestover, og ned mot Raudsteinspranget. >>>

Kart