Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skogstur i hjemlige trakter

Date:
31.05.2014
Map    

Midtmaradalstind

Date:
28.05.2014
Map    

Intro-tur til Bergen Nord

Date:
14.05.2014
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:10h
Distance:
7.0km
Map     2 comments

Solskinnsbyen skuffer sjelden

Date:
13.05.2014

Kontrastene er store når man må zoome ut fra lyngenhalvøya, og inn igjen på Bergen for å lete etter grønne tegnestifter, men heldigvis skinner sola her i byen, som vanlig. Astrid var med opp på Storrinden, så gkk jeg, Endre og Knut Sverre opp på resten. Stor feiring på Svartaberget siden jeg nå er ferdig med PF100 Bergen vest :) Takk for turen og påfølgende ostesmørbrød. EKSTRA: Som et tillegg i historien prøvde jeg å skryte av bragden på jobb i dag: - Hey folkens! Veit dere hva eller?! - nei, fortell svarer forsamlingen med spørrende og forventningsfulle blikk - Jeg har nå vært på alle topper i Bergen.. vest! Hæ, tøft eller, ikke sant?! - .... -... -.. -. - Hvor er det fjell der da? kommer det til slutt fra en. Tulling, tenkte nå jeg.

Map     2 comments

Storgalten

Date:
08.05.2014
Map    

Varden

Date:
07.05.2014
Map    

Sportråkker til Hamperokken

Date:
07.05.2014

Det endte med en sen start i dag siden turfølge måtte jobbe først. Snille Hannah kjørte meg til utgangspunktet for turen, og jeg begynte å labbe sakte i vei ca kl 1400. Kent Hugo skulle bare bli ferdig med en jobb, og han håpet på å være ferdig ca nå, men det skulle vise seg at jeg rakk nesten 1000hm i baklengstempo før han fikk kommet seg opp lia sjøl. Passet egentlig bra med en hviledag for meg, og jeg gikk bare og nøt tilværelsen mest mulig. Noe utolmodig klarte jeg ikke helt å vente så jeg bestemte meg for å traske bortover den lovende egga. Deilig å ødelegge jomfruelig snø som ligger på slike egger, alltid spennende å beregne skavler etc. Da jeg hadde bestemt meg for å roe helt ned, oppdaget jeg at jeg hadde mistet matpakka mi(!). En telefon bakover i turfølget informerte >>>

Map     2 comments

Middagstinden på Kvaløya

Date:
06.05.2014

Luftig fin topp med flott fjell- og havutsikt. Hannah hadde sagt det var vanlig å stoppe før hovedtoppen, og at det var lett klatring videre. Tenkte det skulle bli lett, men må si jeg jeg ble lettere betenkt når jeg faktisk kom opp til fortoppen - dette var jo bratt og luftig. Sa til Hannah: - Dette var jo faktisk klatring det. - Ja, jeg sa jo det.. kom det kjapt tilbake, noe syrlig uten videre kommentarer. Jeg smøg meg bortover mot toppen for å se etter noen mulige veier opp (angret litt på at jeg ikke hadde lest noe om hvor normalveien gikk). Heldigvis løste det hele seg greit med bra snøforhold opp på toppen, og det så nok brattere ut enn det det var. Takk for nok en flott tur i Troms Hannah :)

Map    

Håkøya

Date:
06.05.2014
Map    

Store Lakselvtinden

Date:
05.05.2014

Det var duket for en skikkelig Lyngentur og vi var 3 ivrige turgåere som satte i vei oppover bratta mot Tomasrenna. Høydemeterne går raskt når det er ca 0m innmarsj og man har et jevnt og rolig tempo. Etter ca 4294 kryssinger nådde vi den himmelske fredsplass. Litt skuffet over den manglende utsikta, men det hjalp fort når vi kom litt opp i renna til hovedtoppen.. Vi klarte oss uten tau, men vi hadde helgardert med kiler og annet klirr sånn for sikkerhets skyld. Etter vi hadde jublet og fotografert fra oss kom vi oss ned i renna igjen, og jeg fikk disp av damene til å stikke av for å plukke med meg Tomastinden (mer pf-mat til meg, nam nam).

Map     4 comments