Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skåsheimsbøtta

Date:
26.05.2023
Distance:
2.5km

Map    

Stolpejakt I Gulsetskogen

Date:
18.05.2023
Map    

Vestre Vealøs

Date:
13.05.2023

Ti-topputur med Markus og Hermine.

Map    

Blåfjell - ti-toppern fullført i 2023 også

Date:
07.05.2023

Ti-toppern fullført med 10 topper i år også. Kommer nok til å gå dem flere ganger med både Kristen, barnebarn og venninner. Min venninne som også hadde fullført ti topper i dag, hadde med champangebrus i vinglass og kake. Feiring på toppen. Vi gikk t/r Solvika.

Map    

Ulvskollen, Øvrumkollen og Jyplevikodden

Date:
06.05.2023

Avtalte med en venninne på fredag, at vi skulle avslutte ti-topperne søndag 7.5. Jeg lå litt bak henne i antall og måtte derfor ta et jafs nå, og gikk Fantekjerring i går. I dag tidlig måtte jeg kaste meg over Ulvskollen. Vasket to maskiner med klær og hengte ut før jeg gikk. Postkassen er på Brynhildsbu, men jeg gikk også bortom utsikten, blir ikke tur til Ulvskollen uten. Ned igjen ca samme sti, tok inn klærne mine og tok en dusj før jeg dro hjem til henne. Vi gikk først Øvrumkollen og så Jyplevikodden. Lang pause ved sjøen der. I morgen skal vi avslutte med Blåfjell.

Map    

Fantekjerringkollen - ti-topp og stolpejakt

Date:
05.05.2023

Klarte ikke å motstå fristelsen til å ta en ti-topp i dag heller. Underveis kom jeg på at jeg her var det jo stolper i stolpejaken også, så den turen som skulle bli kort i dag, ble mye lengre enn planlagt.

Map    

Rundtur til tre Ti topper i dag

Date:
04.05.2023
Distance:
8.4km

Holder på å vaske innhold i veggseksjon osv. etter oppussing av bad. Ble litt lei og trengte en tur i dag. Gikk 3 ti-topper og nå har jeg 5 topper i år. Piggen har ikke utsikt, men et par steinkast sør-øst for Piggen er en benk med begrenset utsikt. Det ble lunch her i dag.

Map    

Årdalsåsen

Date:
03.05.2023

Lunch-ti-topp-tur med Astrid. Nærkontakt med en røy. Hun kom helt bort til oss.

Map