Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Fjelltur uten toppbestigning

Date:
29.08.2023
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
10:00h
Distance:
14.0km

På jakt etter storørreten høyt til fjells. Mye bilkjøring, men vel verdt en tur langt til fjells når man har sjansen til å få flott ørret. Lang mars blant mange topper. Kjente dragningen om å slenge av meg sekken og komme meg opp. Denne dagen var det kun fisking som gjaldt. Brodern var med og det var usikkert om han fikset mange bratte høydemetre. Han burde nok ha snudd, men jeg tok sekken hans på magen etter at han sleit sterkt etter kun 100hm. Det gikk, men det ble en tøff tur for han. Jeg fikk to flotte fjellørreter av beste kvalitet. OG... fiskene ble selvfølgelig tatt på ATOMSILDA. Hva annet liksom!!! Området vil nok bli besøkt igjen, men med overnatting. Ca 1,1

På vei vestover

Date:
28.08.2023
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
2.4km

Kort stopp og en kjapp tur oppom denne fine toppen. Flott utsikt og været var greit. Forholdsvis tørt i stien. Tur alene uten hund idag.

Map    

Runde på Åsen... vått

Date:
27.08.2023
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
7.0km

Rolig runde på Åsen. Mye vann i stiene og elva har igjen økt vannføring.

Map    

Skreikampen i Eidsvoll

Date:
26.08.2023
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
5.3km

Hva gjør man en slik stusselig dag? En dag som er representativ for denne sommeren. Istedetfor å sitte hele dagen hjemme så tok vi en tur. Fikk faktisk oppholdsvær og nær vindstille på toppen. Tåke har det vært mye av i år... også i dag.

Map    

Store og Vesle Ramshøgda og Bølvatnet

Date:
24.08.2023
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
9.7km

Tur alene med Embla. Oppholdsvær og bedring av været utover dagen, men tåke og vind på toppen. Møtte min bror nede ved hovedveien og dro så inn til Bølvatnet for fluefiske. Ikke topp forhold, men han mistet en.

Map    

Knutshøe med et snev av høst

Date:
23.08.2023
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.3km

Tur alene med Embla. Vindstille, litt regn i starten ellers opphold. Ikke godt sommervær idag, men en fin tur ble det. Helt alene på toppen... min bestevenn og jeg.

Map    

Fin runde på Åsen i sol.

Date:
22.08.2023
Characteristic:
Hike
Distance:
6.3km

En fin runde alene med Embla. En del våte plasser, men det gikk greit. Stille og fint.

Map    

Torsæterkampen

Date:
21.08.2023
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
4.7km

Opp og ned Jens Hansens sti til Rausteinshytta. Vått og svært glatt nedover. Tur alene med Embla.

Map    

Hovdetoppen og konsert

Date:
19.08.2023
Map    

Romsdalshorn tøft og utsatt

Date:
18.08.2023
Characteristic:
Alpine climbing
Distance:
5.1km

En aldeles rå tur til en rå topp. Tur med Jan Petter og Gunn. Endelig skulle turen bli en realitet etter at det er flere år siden Jan Petter lovte at han skulle guide meg opp til denne råe Romsdalstoppen. Tøffere og mer utsatt enn jeg hadde forestilt meg. Jeg har vel kanskje lest litt for lite om dette råe fjellet. Det var bratt og svært utsatt etter kort tid. Ikke rom for kløning her oppe. Vi gikk usikret helt opp til bunnen av Halls renne der tauet måtte fram. Ikke veldig vanskelig klatring, men absolutt behov for tau. Det var faktisk flere plasser ned i bratta som var like utsatt der man balanserte på bittesmå hyller me stupet rett ned.....grøss og gru. Enkelte ganger hadde jeg lyst til å gi meg, men den avgjørelsen sitter nok langt inne. Det var deilig å komme opp i skaret >>>

Map     1 comment