Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Endelig ble det Sølen

Date:
28.07.2013
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
6:50h
Distance:
28.0km

Min siste feriedag og jeg reiste oppover mot Drevsjø alene lørdag kveld og teltet inne ved Gravåsen. Jeg fikk ingen med meg så da var det bare å dra alene på tur. Litt kjiipt det...men det går nå. Det er nesten verst med alle de timene alene i bilen. Jeg var veldig spent om været også ville holde denne siste dagen i ferien....og det gjorde det heldigvis. Bestemte meg på forhånd at Søre Sølen skulle jeg droppe. Måtte hjem sånn noenlunde i tid denne siste kvelden i ferien. Våknet opp til vindstille...litt tåkedis...men solen presset tåken vekk fort og det ble en super dag i dette for meg....ukjente landskapet. Min personlige mening er at dette området er litt kjedelig og for "mykt", men selv Sølenmassivet er jo flott der det ligger i ensom majestet der i "slettelandskapet".

Map     2 comments

Matpause på Smørkollen

Date:
26.07.2013

Map    

Den myke snille blant skarpe kjemper

Date:
25.07.2013
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
6:50h
Distance:
9.3km

Denne gangen måtte jeg plukke ut en topp det var mulig å få med fruen opp på. Hva var vel et bedre valg enn Store Soleibotntind! En snill topp blant kjemper. En topp der du virkelig kommer nær de store kjemper og et fantastisk følelse av å bestige et høyt fjell. Har selv vært der to ganger før, men toppen er verdt flere besøk. Vi valgte å telte i inngangen til Ringsdalen. En super teltplass med både tilgang på vann og med flotte omgivelser. Startet klokka 9 etter en flott frokost med egg og bacon i herlig vær. Traff gamle kjente fra Drammen oppe i ura og hadde en fin tur sammen med dem. Tross mitt snille valg av topp denne vakre dagen ble det litt sutring og skjelving opp den første bratte kneika der man måtte bruke hendene "litt" Uff...tenkte jeg..hvordan går nå >>>

Map    

Bare en ting å si....en kongetur!

Date:
22.07.2013
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
4:30h
Distance:
8.9km

Bildene får tale for seg selv. Dette var en fantastisk tur til vakre fjell i Vang. De som ikke har vært på fjelltur i disse traktene før,-bør absolutt komme seg avgårde. Lettgått, vakkert og en utrolig utsikt.

Map     6 comments

Til Grønsennknipa med vind i håret

Date:
18.07.2013
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
4:08h
Distance:
9.8km

Brukte Morten sin bok "Turer i Valdres" og fant en fin snill tur for to damer som liker snille turer. Denne toppen har også en bra primærfaktor og er på lista over topper over pf250m i Oppland. Vi valgte utgangspunktet Nøsen og ble overrasket over den flotte stien som gikk helt til Grønsennknipa. Det var tørt og fint og man kunne lett brukt sandaler hele veien uten å bli våt på tåa. Dette må være en super treningstur med joggesko. Takker damene for en fin tur med nystekte pannekaker på toppen.

Map    

Siste gang her oppe...to ganger i tåke og dritt....

Date:
16.07.2013
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
5:45h
Distance:
18.0km

Map     3 comments

Husøy i regn

Date:
10.07.2013
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
0.3km

Roadtrip på Senja i dårlig vær. Jeg måtte jo selvfølgelig stikke oppom det høyeste punktet... sær som vår hobby er.

Map    

Siste dag for gutta

Date:
07.07.2013

Endelig i Nord-Norge igjen. Fikk møte Sondre, Øyvind Br. og Daniel i Bardufoss, etter deres 14-dagers tur i nord. Vi ble enig om å ta en kort tur opp til Rustafjell før de dro sørover igjen. Jeg la meg først i løypa opp de bratte kneikene opp fra Heggelia. Jeg visste jo hvilke spreke folk jeg var med, derfor trykket jeg til nokså friskt opp bakkene. JEG hadde i hvert fall høy puls og svettet godt oppover bakkene. En kort tur på snaut 30 minutter til topps. Vi kunne der drømme om den vakre Istinden vi så i det fjerne. Takk for turen, gutter!

Map    

Lauvhøgda...på sykkel

Date:
06.07.2013
Characteristic:
Bike trip - mixed
Duration:
1:38h
Distance:
35.0km
Map