Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Over tinder og knauser fra Hustadvika til Molde

Date:
31.08.2022
Characteristic:
Jogging
Distance:
49.6km

Et aldri så lite seriøst prosjekt hva angår distanse og antall høydemeter for min del. HP og David A ville gjerne bli med på langtur. Starter fra skytebanen på Skotten. Nydelig vær og med godt mot. Sjurvarden ble besteget etter 45 min. Deretter nydelig terreng til Melen. Så retning Bolliknubben. Fant en grei nedstigning til Bollia. Fra Bollia til Stordalstinden fulgte vi en sti innmarka på kartet innledningsvis. Den ble etter hvert svært utydelig - og det ble til slutt ingen sti. Men da var vi gjennom skogen og helt greit opp ryggen vi fulgte. Da vi kom ned til Trollkirka turparkering viste klokka ca 2000 høydemeter til nå på turen. Beina kjentes lett og fin, men da Sander som kasta seg på herfra til Malmekleiva, øsa han opp farta såpass at jeg kjente at denne hobbyen med nesten >>>

Map     2 comments

Trolltinder Fræna

Date:
24.08.2022
Distance:
11.1km

Flott kveldstur med Emil og Horja i indrefileten av fjella i Hustdvika. Åpenbart mye trafikk på den såkalte Atlanterhavseggen. Blitt fin sti hele veien.

Map    

Skåla

Date:
23.08.2022
Distance:
7.9km

Fin trimtur med HP i den såkalte Skaala SkyRace traseen. Flott vær!

Map    

Leverkinna

Date:
19.08.2022
Characteristic:
Jogging
Distance:
7.2km

Trimtur med Ella og Horja.

Map    

Moldeheia

Date:
17.08.2022
Characteristic:
Jogging
Distance:
7.2km
Map    

Skåla

Date:
12.08.2022
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
5:14h
Distance:
15.6km

Familietur ifm at Emil skulle ha skyss til samling på Ullsheim. Gresvore og skodde på toppene i dag. Lie å sjå så besluttet å ikke tusle videre til rødnåla da jeg stod ved tuberkulosetårnet. Mye folk på tur og forberedelser til Skåla Opp i morgen. Fikk 3 min sendetid på NRK Sogn og Fjordane - radio - da dem intervjua folk og fe i fjellet i dag, som ledd i oppkjøringa til årets store happening i Loen. En høydare av en sti til topps. Her er der lagt ned et utall arbeidstimer. Knapt 3 timer opp inkludert spisepause.

Map    

Skurdahornet

Date:
05.08.2022
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:25h
Distance:
9.0km

Bivåner i Stranda fjord trail race i U20 løypa. For så vidt en fin fjelltur om man vil ha et kort alternativ på Standa.

Map