Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Solgladberget

Date:
26.09.2021
Distance:
4.5km

Dagens nydelige tur nr 2!!

Map    

Hydalen

Date:
26.09.2021
Distance:
9.5km

Årets beste tur i nydelig fjellterreng med morsom klyving, nydelig topp og utsikt, hærlige høstfarger, og sist men ikke minst verdens beste turselskap i Gitte og Morten.

Map    

Loen himmelheis / Staurinibba

Date:
20.09.2021
Distance:
6.4km

Kl 12 i dag startet vår tre dagers styresamling i Loen, og etter noen timers innsats var vi klar for Loen Skylift og en matbit på Hoven. Vi ble enige om å gå opp til Staurinibba, men det ble strekk i laget gitt… Knut Inge, Magnus og jeg gikk helt opp, mens de andre ga seg relativt raskt muligens grunnet litt yr evt litt slitne bein? Av en eller annen grunn fikk ikke appen med seg at vi var på Staurinibba, la inn det manuelt i ettertid. Fin tur, kjenner at jeg har hatt flere gode dager med halvmaraton og fjellturer - meget mulig at jeg sovner med nebbet i middagsfatet kl 20.16 i kveld ;)

Map    

Skålatårnet

Date:
19.09.2021
Distance:
18.9km

En gammel drøm gikk i oppfyllelse, det ble overnatting i det gamle (og kalde!) Skålatårnet. Det tok ca 5 timer med rolig gange og tung sekk, på en fantastisk tilrettelagt sti med trappetrinn og utmerket merking (nærmest autostrada dette her). Mye høydemeter (1800 fordelt på 8 km), men altså likevel lettgått. Nydelig vær med sol og 17 varmegrader, dog kjøligere på slutten. Glede på toppen! Spiste kveldsmat/middag i tårnet da plutselig er ungt - og skulle det vise seg meget hyggelig par ramlet inn. Kaldt i tårnet, varmt i soveposen = god natts søvn. Etter frokost og skravlings labbet vi ned. Brukte ca 5 timer opp og 3,5 timer ned. Nydelig tur!! Det er så utrolig godt å være bra i ryggen igjen, etter flere år med store ryggproblemer er jeg endelig back on track :)

Map    

Sølvsberget

Date:
12.09.2021
Distance:
2.5km

Map    

Nordmarka på hjul

Date:
11.09.2021
Characteristic:
Bike trip
Distance:
49.9km

Perfekt rutevalg, vær (frem til Ullevålseter ihvertfall), kaffepauser, sykkel, og sist men ikke minst; perfekt selskap. A perfect day!

Map    

Hvalebykampen

Date:
09.09.2021
Distance:
4.4km

Planlagt tur til Gran ble til spontan tur til Hvalebykampen med Lasse, som igjen ble til en spontan treningsøkt / konkurranseinstinkter som slo inn hos to gamle løpetullinger :) …jeg knuste han i motbakke ;)

Map    

Jetnamsklumpen

Date:
06.09.2021
Distance:
30.9km

Opprinnelig plan var å bruke mandagen til å gå med teltet inn til vannet, slå opp det og kose meg med vannets ro og de vakre høstfarger badet i nydelig sol. På søndag morgen tok jeg en sjekk av været, og kunne tørt konstantere at det kommer ikke til å skje - det var meldt MYE regn og tåke på tirsdag, samt en del regn på mandag dog med et værmessig lite vindu på mandag før kl 12. Det var bare å hive seg i bilen og kjøre det remmer & tøy (for ikke å snakke om fartsgrenser) kunne holde. Ankom seint søndag, og sov i bilen. Kl 06 stod jeg opp, og labbet avgårde med et optimistisk sinnelag, som skulle vise seg å være noe vel optimistisk. Adkomst var grei, bare å følge sti/tråkk innover mot vannet. Etter noen timers gange kjente jeg at dette gikk for sakte. En rastepause >>>

Map     2 comments